АвтоЗлатески - За нас

Авто Златески се занимава со продажба на половни возила веќе подолго од 10 години. Нашиот плац е најголем и најснабден во Македонија, а е еден од најголемите дистрибутери на возила во регионот. Во секое време на располагање имаме широка палета од над 120 внимателно избрани половни возила со врвен квалитет, главно увезени од Италија. На нашите купци им овозможуваме набавка на оригинални резервни делови за возилата кои се купени од кај нас. Целта ни е да прераснеме во реномиран продавач на половни возила кој освен во Македонија, ќе биде познат и во целиот регион.