ВАЖНО!!!

    АВТО ЗЛАТЕСКИ ви овозможува да купите возило на кредит и лизинг - само со лична карта. Целата процедура околу документација и аплицирање ја вршиме ние! Ваше е само да дојдете и да го одберете вашиот нов автомобил!
ПОСЕБНИ ПОГОДНОСТИ ЗА ДИЛЕРИ И АВТО ПЛАЦЕВИ

Авто Златески е фирма која се занимава со увоз и продажба на половни автомобили од Европа. Поголем дел од нашите возила се увезени од Италија. Нема да се фалиме за тоа како нашите возила се најдобри и најубави, со оригинална километража и слично... Квалитетот ќе го видите самите, доколку го посетите нашиот плац.
 
Од нас ќе добиете љубезна услуга, точна информација и ќе ви излеземе во пресрет на сите ваши желби, онолку колку што сме во можност.
ЗА СЕКОЕ ВОЗИЛО ДОБИВАТЕ ПИСМЕНА ГАРАНЦИЈА ЗА ЛЕГАЛНОСТА НА ВОЗИЛОТО И ЦЕЛОСНАТА ПРОПРАТНА ДОКУМЕНТАЦИЈА