VW POLO 1.2i


Година на производство: 2006
Вид на гориво: Бензин
Пренос (менувач): Мануелен
Број на врати: 5
Работна зафатнина на моторот: 1198cc / 47kw

Цена: 3799


Опис:

Ел стакла и ретровизори

ABS кочници

Централно заклучување