VW LUPO


Година на производство: 2001
Вид на гориво: Бензин
Пренос (менувач): Мануелен
Број на врати: 3
Работна зафатнина на моторот: 999 cc 37 kW

Цена: 1999


Опис:

El. stakla

El. retrovizori

Centralno so dalecinsko

ABS kocnici

Servo volan