VW GOLF 5


Година на производство: 2004
Вид на гориво: Дизел
Пренос (менувач): Мануелен
Број на врати: 5
Работна зафатнина на моторот: 1896 cc

Цена: 5299 EUR


Опис:

Климатроник

Серво волан

ABS кочници

8 x airbeg

18" бандаши

GT опрема

Оцаринет до регистрација, извршена хомологација