VW FOX


Година на производство: 2005
Вид на гориво: Бензин
Пренос (менувач): Мануелен
Број на врати: 3
Работна зафатнина на моторот: 1198cc / 40kw

Цена: 2799


Опис:

Ел. стакла и ретровизори

ABS кочници

Серво волан

Централно заклучување