RENO SCENIC


Година на производство: 2004
Вид на гориво: Дизел
Пренос (менувач): Мануелен
Број на врати: 5
Работна зафатнина на моторот: 1870cc 88KW

Цена: 3099


Опис:

Klimatronic

160 000 km

El. stakla i retrovizori

Servo

ABS kocnici