OPEL CORSA


Година на производство: 2001
Вид на гориво: Бензин
Пренос (менувач): Мануелен
Број на врати: 5
Работна зафатнина на моторот: 973 cc / 43 kW

Цена: 2399


Опис:

ABS кочници

Ел. стакла и ретровизори

Централно заклучување