HONDA JAZZ 1.2


Година на производство: 2004
Вид на гориво: Бензин
Пренос (менувач): Мануелен
Број на врати: 5
Работна зафатнина на моторот: 1246cc / 57kw

Цена: 3099


Опис:

ABS кочници

Ел. стакла и ретровизори

Централно заклучување