FORD FIESTA


Година на производство: 2005
Вид на гориво: Бензин
Пренос (менувач): Мануелен
Број на врати: 5
Работна зафатнина на моторот: 1242

Цена: 2599


Опис:

БОЈА ПЛАВА МЕТАЛИК

1.2 БЕНЗИН  55КВ

ЦЕНТРАЛНО СО ДАЛЕЧИНСКО ЗАКЛУЧУВАНЈЕ

СЕРВО ВОЛАН

ЕЛЕКТРИЧНИ СТАКЛА

ЕЛЕКТРИЧНИ РЕТРОВИЗОРИ

140000КМ

ОДЛИЧНА СОСТОЈБА

ПОТРОШУВАЧКА НИЗ ГРАД 8.6 ЛИТРИ

ОТВОРЕН ПАТ 4,9 ЛИТРИ

КОМБИНИРАНО ВОЗЕЊЕ 6,2 ЛИТРИ

СРЕДЕНИ ДОКУМЕНТИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА

КУПУВАЊЕ НА КРЕДИТ ПРЕКУ МОГО ЛИЗИНГ

ТЕЛ.076662150