CITROEN XSARA


Година на производство: 2006
Вид на гориво: Дизел
Пренос (менувач): Мануелен
Број на врати: 3
Работна зафатнина на моторот: 1560cc / 80kw

Цена: 3599


Опис:
Ел. стакла и ретровизори
 
ABS кочници
 
Серво волан
 
Централно заклучување