ALFA ROMEO MITO


Година на производство: 2009
Вид на гориво: Бензин
Пренос (менувач): Мануелен
Број на врати: 3
Работна зафатнина на моторот: 1368 cc / 58 kW

Цена: 5399


Опис:
Ел. стакла и ретровизори
 
ABS кочници
 
Серво волан
 
Централно заклучување
 
Борд компјутер
 
3 режими на возење
 
Увезена од Италија, оцаринета до регистрација